✔ Dakgoot + regenpijp(en)
✔ Eenvoudig te monteren
✔ Lange levensduur
✔ Gratis verzonden

Klantenservice

Bestellen

Dakgootcenter.nl levert kant-en-klare zinken-dakgootpakketten inclusief alle toebehoren. De zinken-dakgootpakketten worden op maat samengesteld op basis van de afmetingen van je woning of tuinhuisje. Om te bestellen vul je de gevraagde afmetingen in, zodat je altijd precies ontvangt wat je nodig hebt. Zo kom je nooit voor onverwachte verrassingen te staan!

Wat zit er in een pakket?
In elk pakket worden onderstaande producten geleverd. Afhankelijk van de afmetingen van je woning of tuinhuisje wordt bepaald hoeveel producten je nodig hebt.
Alles voor de dakgoot
- mastgoten
- ingesoldeerde kopschotten
- ingesoldeerde tapeinden
- dakbeugels (op graden gezet)
- verbindingsstukken
Alles voor de regenpijp
- regenpijpen
- beugels voor regenpijp
- wrogen voor regenpijp
- boldraadroosters
- sprongbocht (indien noodzakelijk)

Wat is het verschil tussen de pakketten?
Nadat je de afmetingen van je woning of tuinhuisje hebt ingevuld krijg krijg je de keuze uit meerdere pakketten. De pakketten verschillen in de grootte van de dakgoot, het aantal regenpijpen of de afmeting van de regenpijp. Ondanks deze veschillen bevat elk pakket alles wat je nodig hebt.

Betalen

Dakgootcenter.nl biedt onderstaande betaalwijzen aan. Al onze betaalmethoden zijn veilig en vertrouwd, afhankelijk van uw eigen wensen kiest u tijdens het bestelproces de gewenste betaalmethode uit.
- iDeal
- Bankcontact / MisterCash
- Sofort Banking
- Bankoverschrijving
- Contant bij afhalen

Bezorgen

Dakgootcenter.nl bezorgt alle pakketten gratis in Nederland en België. Indien u op werkdagen voor 12.00 uur bestelt, dan wordt uw pakket de volgende werkdag geleverd. Onze pakketten worden zorgvuldig ingepakt en vervoerd door een speciale vervoerder om beschadigingen tijdens transport te voorkomen. Tijdens het bestelproces geeft u aan op welke dag het dakgootpakket geleverd kan worden. Wilt u het pakket liever komen afhalen in Nijkerkerveen? Dat is uiteraard ook mogelijk. Uw pakket ligt dan de volgende werkdag na 16.00 uur voor u klaar.

Garantie

Mocht u onverhoopt een pakket ontvangen waarvan één of meerdere producten zijn beschadigd, neem dan contact met ons op over de afhandeling hiervan.

Retourneren

In het kader van de Wet Kopen op Afstand heeft u als consument bij het doen van aankopen via internet het recht op een ‘afkoelingsperiode’ van 7 werkdagen na aflevering van het product. Binnen deze periode mag u het product retourneren zonder opgaaf van reden. Producten die zijn beschadigd of gebruikt komen niet voor restitutie in aanmerking. De kosten en het risico van het retourneren zijn voor rekening van de consument. Indien u producten wilt retourneren vragen wij u contact met ons o te nemen.

Voor producten die op maat gemaakt zijn (o.a. mastgoten met ingesoldeerde kopschotten en/of tapeinden, dakbeugels op graden gezet) is het afkoelingsrecht niet van toepassing. Deze producten worden naar de opgegeven specificaties speciaal geproduceerd en zijn derhalve uniek en uitgesloten van retourrecht.


© 2018 dakgootcenter.nl - Alle rechten voorbehouden - Privacy verklaring - Algemene voorwaarden